2016-03-18 497 views
每次禮拜六、日休息都都會忍唔住出街買D零食返回慰勞一下自己,忙咗成個禮拜都係應該放肆下喇。各種餅我都都鐘意去D饼店度買,因为觉得新鲜D,加埋味道都比较有特色,奇華係香港有好多間分店,不過店鋪都唔係幾大,不過裡邊采光都幾好,D嘢擺的都算整齊方便。呢度D蛋卷老婆餅杏仁酥都幾好食,我D同事都好鐘意,每次買返去都俾分曬。蛋卷好脆,雞蛋味好足,不過覺得唔可以放咁耐,最好啱整出來果兩日就食曬企,會比較香脆。仲有好得意嘅企鵝仔餅乾同熊仔餅,好得意加,味道都十分之唔錯,好香口,而且望落去都覺得開心吖,仲有老婆餅到豆沙包,肉鬆餅之類嘅,都好食,而且價錢唔貴,都可以間中買來食下喇。
2016-03-13
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$9 (Other)