2016-09-19 967 views
係荃灣睇完戲行過見無咩人就左去~都幾多野食揀,不過最後我同朋友決定叫個二人餐算~蘑菇湯---都幾香同幾濃,唔會太稀~芝士薯條---呢個係睇戲戲飛送既,熱辣辣既時間D芝士仲溶緊果時食都幾澎湃GA,薯條係大條果隻,同埋份量都唔少~水牛城雞翼---幾惹味,夠酸夠辣,雞翼都炸得夠脆~牛扒---我地叫五成佢都做到,唔錯~~~煎得幾香,而且輕輕洒左D鹽係上面,我無點汁都食哂~冬蔭公海鮮炒意粉---由於朋友唔食得辣,專登問佢可唔可以少辣,個WAITER就話其實只係少少辣,放心....結果黎到...我朋友辣到只係食到幾啖,我就食哂,不過真係唔覺只係小辣....但味道係OK同埋意粉都炒得幾好既呢間餐廳D份量都唔細,岩一班朋友黎食~
係荃灣睇完戲行過見無咩人就左去~
都幾多野食揀,不過最後我同朋友決定叫個二人餐算~
蘑菇湯---都幾香同幾濃,唔會太稀~
水牛城雞翼---幾惹味,夠酸夠辣,雞翼都炸得夠脆~
呢間餐廳D份量都唔細,岩一班朋友黎食~
2016-08-31
$200 (Dinner)