2024-08-27 99 views
係南記外賣apps叫左個外賣招牌辣豬肉春卷小窩米線(2條春卷), 拎走返到去一打開, 唔見左2條春卷, 已經係第二次漏左其中一樣餸, 咁我就諗住第二日去同佢講番啦, 就咁影相算, 跟住店員話, 原來係要即日打電話話俾餐廳知, 先可以俾返兩條春卷, 不過佢都肯俾返我, 但無講唔好意思!跟住就順便係度買外賣啦, 費時真係就咁拎兩條春卷走, 落左單之後, 店員叫我拎左2條春卷走先, 我話你幫我擺埋落腕米線湯到麻得囉, 唔駛要我專登拎住, 店員態度麻麻, 個面口好唔願意咁, 同埋正常即刻食, 都會放落碗湯到啦, 到最後佢地係無做到, 就咁用膠袋入住!真係浪費左我時間, 漏餸情況要專登去到店舖再同佢地講, 跟住都再次幫襯啲服務態度又唔好!希望該店可以改善一下漏餸情況和員工態度!不過都會減小幫襯~

希望該店可以改善一下漏餸情況和員工態度!
不過都會減小幫襯~
2024-08-06
$56 (Lunch)