2019-08-30
同好朋友慶祝生日,就揀左呢間bookmark左好耐嘅海鮮餐!- 八款海鮮大咖 $328/1 現場見到真係好震撼嫁!四人份量真係好多好多,四個女仔根本就食唔哂,我覺得加多兩個女仔都仲得。入面有:蟹、蝦、扇貝、聖子王、鮑魚、蜆、貴妃蚌、魷魚筒底仲有四款配料,我地就揀生菜、金菇、豆卜、土豆粉(跟本就係烏冬,好似比佢呃左)海鮮都幾新鮮,全部都大大隻又彈牙,啲蟹仲要有好多蟹膏同行朋友唔食得辣,我地叫左蒜蓉汁,都好惹味!佢依家做緊優惠,叫佢個八款海鮮大咖可以任食串燒,串燒有兩款,一款就一碗麻辣汁侵住上,另一款就真係燒嘅。我地兩款都有試,都好好食,佢個麻辣汁認真做得唔錯但我地掛住食唔記得左影相朋友話佢覺得串燒仲好食過海鮮😂我諗係因為麻辣汁太出色總結:呢間野嘅海鮮串燒其實都幾好食,但係份量實在太多喇,我覺得所有海鮮都同一個味有小小dry,同埋食得多會有啲樓。但無疑真係好吸睛震撼,影相呃like一流,都值得去食一次!
入面有:蟹、蝦、扇貝、聖子王、鮑魚、蜆、貴妃蚌、魷魚筒