2023-04-02 116 views
▫️康城愈黎愈多好野食🤤 見到商場入面呢間西餐廳環境幾舒服,仲難得無落雨可以坐outdoor露天位置⛱ 感覺chill得黎又有情調🤭 而且店員們服務態度都好友善親切☺️💕🍽 Dinner Set for 2 $368▫️呢到既dinner set都幾抵食,$368就可以揀2款前菜同主菜🤩 2個人食夠晒飽🤪🥣 是日餐湯▫️當晚係薯仔忌廉湯,薯仔味道非常濃郁,好似飲緊稀版薯蓉一樣🥔🤣🦞 龍蝦湯 +$38▫️另一碗轉左龍蝦湯,龍蝦味超香超濃郁🤩 仲有兩隻鮮蝦好足料🦐🦞 龍蝦濃汁意大利粉伴烤波士頓龍蝦 +$68▫️意粉煮得彈牙,每啖意粉都掛滿龍蝦汁🥳 龍蝦大大隻烤得好香,啖啖肉好滋味🤤🍕 Margherita ▫️餐廳主打純手工酸種薄餅,用上48小時低溫發酵,餅底煙靭鬆軟,批邊唔會太燶🍕▫️配上芝士、羅勒同蕃茄醬既經典口味🍅 仲追加左意式辣肉腸 (+$38),惹味又香口😝🍟 薯條 +$48▫️幾乎每餐我都要食薯條🤣 炸得香脆熱辣辣,呢個價錢追加好抵食🤑🥂 餐酒 +$48▫️帶橙香味既白酒,所以比普通白酒偏橙色🍊 入口清香得黎又唔會太甜🥰

🍽 Dinner Set for 2 $368

🥣 是日餐湯