2023-11-15
📍 Hakata Concepts (屯門)露天的浪漫💕室外/室內都有唔同感覺,室內環境好優雅,室外環境好Chill,好放鬆😎我比較中意對海食飯,所以揀左室外,飲杯酒再享受晚餐,係一種享受😋同朋友聚會就一流~環境以飲酒為主,特別有feel ❣️🔸脆炸北海道薯條配黑松露醬薯條炸得好香脆,面頭灑滿芝士粉同芝士醬🤩岩晒鍾意芝士既我🧀點埋松露醬,好食到停唔到口😋🔸海鮮稻庭烏冬好豐盛既海鮮🦞有北寄貝,大蝦🍤,魷魚🦑海鮮幾高質,而且好鮮甜,仲食到一陣海水味~大蝦先係主角,啖啖肉,蝦頭有好豐富既蝦醬。北寄貝同魷魚都好爽口✨鳥冬好幼細好滑,軟熟的烏冬來吃真是勁滿足✨烏冬仲帶點特岀既海鮮味。🔸pina saketo紅豆🫘加陳皮既味道好特別,第一啖比較特岀係陳皮味,後勁再飲落去,有紅豆既粒粒,增添口感。係一杯不錯可以慢慢飲既酒🍻🔸adzuki 0 Fashioned日本酒加香港當地人口味,好清新既感覺❣️食完稻庭烏冬再飲杯sake日本酒,果然好迎合整餐既氣氛✨
📍 Hakata Concepts (屯門)
露天的浪漫💕
環境以飲酒為主,特別有feel ❣️
🔸脆炸北海道薯條配黑松露醬
🔸海鮮稻庭烏冬
北寄貝同魷魚都好爽口✨
🔸pina saketo
🔸adzuki 0 Fashioned
日本酒加香港當地人口味,好清新既感覺❣️
食完稻庭烏冬再飲杯sake日本酒,果然好迎合整餐既氣氛✨