2024-09-05 822 views
🏕️Turfland Operated by sensory ZERO 人氣咖啡店Sensory Zero有多間分店,其中一間開設喺觀塘馬會投注站,以馬仔及露營為主題,入邊擺放露營燈,木枱木凳,露營車等,非常特別 我係星期日下午時段嚟用餐,揀選咗落地玻璃隔籬露營枱凳嘅位置入座,自然陽光投射入嚟,充滿着日光,好舒服☀️🐴南乳炸豬扒,雙份日本滑蛋 $78鬆脆嘅牛角包,夾上生菜,炸豬扒以及滿滿嘅滑蛋豬扒以南乳醬醃製,外層香脆鹹香,豬扒厚身,肉質鮮嫩,非常惹味滑蛋好滿,但係蛋汁好濕,好快將脆口嘅牛角包浸腍,香脆時間好短暫🐴我唔係肉鬆,其實係芝士咖啡 $50呢杯個名好得意,喺觀塘店限定特色咖啡奶泡咖啡 面層鋪滿刨絲嘅芝士,鹹鹹地 ,夾咖啡嘅味道 每一啖都好幼滑同鹹香,配上一塊馬仔牛油餅乾賣相同味道都非常吸引打卡嘅話,要影快手啲,熱力會將芝士溶化,好快向下陷📍觀塘廣場1樓116號舖馬會投注站

人氣咖啡店Sensory Zero有多間分店,

🐴南乳炸豬扒,雙份日本滑蛋 $78
鬆脆嘅牛角包,夾上生菜,炸豬扒以及滿滿嘅滑蛋
豬扒以南乳醬醃製,外層香脆鹹香,
豬扒厚身,肉質鮮嫩,非常惹味
滑蛋好滿,但係蛋汁好濕,
好快將脆口嘅牛角包浸腍,香脆時間好短暫

🐴我唔係肉鬆,其實係芝士咖啡 $50
呢杯個名好得意,喺觀塘店限定特色咖啡
奶泡咖啡 面層鋪滿刨絲嘅芝士,
鹹鹹地 ,夾咖啡嘅味道
每一啖都好幼滑同鹹香,配上一塊馬仔牛油餅乾
賣相同味道都非常吸引
打卡嘅話,要影快手啲,
熱力會將芝士溶化,好快向下陷

📍觀塘廣場1樓116號舖馬會投注站
我唔係肉鬆,其實係芝士咖啡