2024-09-16 196 views
香港Pet Friendly 嘅餐廳唔算太多,但觀塘有呀💡🏕️ 營足四季成個Setting都有Camping 感覺,露營車啦~ 木枱櫈啦~ 氣油燈啦~ 幾有Feel~ 🐶 戶外位置主要俾狗狗同主人一齊坐,好彩係去晚餐,唔會太熱。食物好多選擇,主要以泰式為主🇹🇭 推介牛油果蟹肉他他脆餅🥑🦀,超薄脆餅裝住大大啖油果醬,口感唔錯!🍢泰式拼盤有齊豬牛雞串燒、生菜包豬肉碎,🍍燒菠蘿好甜,最正係勁多蝦片,啱哂一路吹水一路食。呢度份量頗大,其實兩個女仔食泰式拼盤都飽左,所以 🍖香烤原條安格斯牛肋骨 上菜時我係O咗嘴😲,因為太大份喇.... 每塊都超厚哈哈哈打包返屋企都可以當兩餐食。飲品點咗椰汁冰+芒果菠蘿沙冰,唔錯。冬天冇咁熱可以再戰坐室外哈哈哈🤭
香港Pet Friendly 嘅餐廳唔算太多,但觀塘有呀💡