2023-10-06
去左旺角依間露營風嘅餐廳🥰 周圍嘅擺設、用具都好有心思👍🏻 真係令我覺得自己去緊戶外露營咁😍 火焰烤啤酒罐雞🐥 ($228)見到依個係新菜式😍 即刻叫黎試吓😎 火焰雞打卡一流👍🏻 店長即席係你面前點火,製造火焰效果🔥 聞落超香啤酒味🍺 食落d 肉好滑身❤️ 仲跟左超多蔬菜墊底🥬烤原條魚🐟 ($218)原條烤魚放上個火爐到燒兩分鐘左右😍 勁有燒烤風味👍🏻 魚肉質地好滑🥰 裏面仲夾咗檸檬同埋香草,味道更加清甜❤️ 仲超細心起埋骨👍🏻👍🏻👍🏻 啱晒我呢啲驚哽魚骨嘅人😆 側邊同樣有好多配菜🥬慢煮雞肉溫泉蛋凱撒沙律🥗 ($88)凱撒沙律配咗慢煮雞胸🐥 雞胸肉一啲都唔鞋👍🏻 中間仲有一隻溫泉蛋🥚 煙肉碎片🥓 麵包粒🍞 麵包粒好香脆好香蒜蓉味🥰營火芝士玉米片🌽 ($75)墨西哥脆片,上面有橄欖粒、 蕃茄粒 🍅 芝士同青瓜粒🥒 再加上Sour cream同埋牛油果醬🥑 係我鍾意嘅配搭😎營火巧克力棉花糖夾餅 🍬 ($88)依個超正超好玩❤️ 真係去左bbq 咁👍🏻 有個火爐仔俾你慢慢燒溶棉花糖🍬 再加上朱古力同餅乾夾住食😎花生醬焦糖金脆奶昔🥜 ($88)花生醬味超香濃👍🏻 同奶昔超夾❤️ 上面仲有啲焦糖脆脆😍
火焰烤啤酒罐雞🐥 ($228)
烤原條魚🐟 ($218)
慢煮雞肉溫泉蛋凱撒沙律🥗 ($88)
營火芝士玉米片🌽 ($75)
營火巧克力棉花糖夾餅 🍬 ($88)
花生醬焦糖金脆奶昔🥜 ($88)
花生醬味超香濃👍🏻 同奶昔超夾❤️ 上面仲有啲焦糖脆脆😍 必點推介😎
綠茶🍵 ($48)
擺盤同樣有心思👍🏻 用左露營杯🥰 更加有露營feel⛺️
值得一提😎 佢地嘅staff 都超nice 超有禮貌👍🏻 讚❤️
走個時發現原來佢哋有做早餐時候😱 下次一定要黎試吓❤️
CAMPSITE (朗豪坊) (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊4A樓15-17號舖