2022-11-11
🏕露營feel 帳篷cafe @fusiontenshk 🍴 觀塘美食多!上星期同好姊妹 @jennifertsui_tennis 去左喺apm附近嘅「合十」餐廳!佢係一間🏕露營主題餐廳,餐廳地方寬敞,有室外和室內坐位。我地就好鍾意室外嘅防水原木帳篷,個感覺好似去左canping咁呀!而每個帳篷都掛上露營燈,好有feel啊!而佢嘅食物好精緻又好食,飲品名仲好得意攪笑添呀! 我就叫左🦪紐西蘭白酒忌廉青口(8隻)$98.00每隻青口都好肥美,肉質鮮甜,配上白酒忌廉,好惹味啊! 🥗巴瑪火腿火箭菜薄餅 $103.00薄餅好香脆,巴瑪火腿每一片都薄切,肉質軟嫩,鹽味中帶有甘甜。火箭菜色澤悅目,口感滑嫩,清香味美! 🍰(法國直送)檸檬蛋白配雲尼拿雪糕*$88.00每日限量供應味道酸酸甜甜,每一啖都好清新嘅感覺!仲唔會覺得好甜膩添! 🍹戀愛預告 $58.00賣相已經好吸引! 頂層係雪糕,入面有瑰花蜜、荔枝汁、蝶豆花,味道清甜解渴! 合十📍觀塘巧明街117號港貿中心2樓201號舖#合十 #fusiontenshk#fushionfood #hkfusion #觀塘美食 #露營feel #帳篷餐廳#香
觀塘美食多!
而佢嘅食物好精緻又好食,飲品名仲好得意攪笑添呀!
我就叫左
🦪紐西蘭白酒忌廉青口(8隻)$98.00
每隻青口都好肥美,肉質鮮甜,配上白酒忌廉,好惹味啊!
🥗巴瑪火腿火箭菜薄餅 $103.00
🍰(法國直送)檸檬蛋白配雲尼拿雪糕*$88.00
每日限量供應
味道酸酸甜甜,每一啖都好清新嘅感覺!仲唔會覺得好甜膩添!
🍹戀愛預告 $58.00
賣相已經好吸引!
頂層係雪糕,入面有瑰花蜜、荔枝汁、蝶豆花,味道清甜解渴!
合十
📍觀塘巧明街117號港貿中心2樓201號舖
#合十 #fusiontenshk
#香港美食 #美食推介 #打卡熱點
#打卡cafe #cafe推介
#hkkol #hkbeautyblogger #hkfioodieblogger #foodieblogger #foodlover #foodpic