2023-04-06 509 views
最近落雨天陰陰,放假都會咩機會去露營,朋友話我知長沙灘有間居酒屋係露營做主題既,可以去食個晚餐止一止露營既癮。裡面既裝修以木爲主,裡面全部枱枱椅椅都係用露營界名牌DOD 牌子的,坐喺度真係好有露營既感覺。龍蝦沙律 $48沙律用龍蝦肉、魚子等材料製作,再配上特製日式沙拉醬,營養爽口真材實料,夾埋紫菜一齊食,風味十足。汁燒牛肋骨串 $38牛肋骨一啲都唔韌,燒得好香,肉汁仍然保留到雞肉串 (地獄麻辣味) $22雞肉燒得香滑、咬落口辣得黎又夠juicy牛舌芯 (6片) $78燒得腍身得黎又有咬口,而且牛味極濃黑松露忌廉海鮮堂烏冬 $98忌廉味濃但輕身,食埋好creamy,一D都唔膩口!海鮮仲有大大粒帆立貝,新鮮足料!芝士豬頸肉撈一丁 $58豬頸肉有陣陣既炭香味,口感爽口香甜, 芝士汁creamy香濃,配埋少少彈牙既公仔麵,令人食唔停口。

龍蝦沙律 $48

燒牛肋骨串 $38
牛肋骨一啲都唔韌,燒得好香,肉汁仍然保留到

雞肉串 (地獄麻辣味) $22
雞肉燒得香滑、咬落口辣得黎又夠juicy

牛舌芯 (6片) $78
燒得腍身得黎又有咬口,而且牛味極濃

黑松露忌廉海鮮堂烏冬 $98

芝士豬頸肉撈一丁 $58