繼續介紹良心小店, 疫情下困係香港, 發掘多咗以前少去嘅地方, 搵食搵到去傳說中「美食沙漠」嘅青衣, 朋友介紹呢間Present 小店, 餐廳地方不大, 但座位都幾闊落舒適👍🏻🇯🇵"和風明太子意粉"真心冇得輸, 唔只意粉份量大碟😍, 連明太子都幾足料🤤, 意粉煮得軟硬度適中, 重點係忌廉味醬汁好濃郁😋入口仲伴隨住明太子嘅咸香, 相當有驚喜, 食到停唔到口XD🤣🤣🧀另外點左"芝士汁香煎雞扒撈一丁", 想邪惡一下XD 🙊🙊雞扒煎得幾香, 肉質都鮮嫰, 出前一丁煮得岩岩好, 唔會過腍, 🤔不過重點嘅芝士汁同一丁味道竟然唔太夾, 芝士汁比較淡同稀, 如果想食濃郁同杰身嘅芝士汁就可能會比較失望喇😐❗️更多美食分享, 可以比個like我地, 大家的支持好重要😚➡️

意粉煮得軟硬度適中, 重點係忌廉味醬汁好濃郁😋
和風明太子意粉

🧀另外點左"芝士汁香煎雞扒撈一丁", 想邪惡一下XD 🙊🙊
香濃芝士汁香煎雞扒撈出前一丁

2020-05-02