2022-10-06 1805 views
同男朋友慶祝生日,staycation包埋skye既四道菜晚餐,第一次黎,感覺相當唔錯。由於酒店幫手book左6點,變相由天光食到天黑~ 個景真係一流呀~starter嗌左parma ham,擺盤好有心思,蜜瓜同哈密瓜都有,parma ham唔會好腥,幾開胃。覺得最好食就係鴨肝多士,用左西蘭花做醬汁,加埋醃蘿蔔絲一齊食,口感好特別,同鴨肝好夾!main叫左牛柳,冇筋,好淋👍🏻配菜都同牛柳好夾👍🏻但如果menu冇轉走個薯蓉會比較好~個人比較鍾意❤️最後就係甜品啦,raspberry泡芙同raspberry sobert,因為食左tea,所以揀左sobert,冇話好出色,作為成個set既句號差少少,只可以話唔太甜,食落幾清新👍🏻