2020-04-13 1453 views
Aqua一向都係慶祝特別節日既好地方,或者係係追女仔既好地方。有得一路食飯一路盡覽全維港無敵海景。有幸之前有人請小編去食,都好耐之前了,而家先有機會俾返個review-意大利油封豬腿雲吞配大蝦、西蘭花,鵝肝忌廉汁及松露片意大利雲吞好creamy,真正皮薄餡靚,大蝦好新鮮爽口,配合酸酸地既汁,感覺好清新-龍蝦配芝士片、食用花、黑芝麻片貴氣非凡, 龍蝦好新鮮爽口彈牙,芝士片有濃郁奶香-香煎大蝦鱈魚份量十足,看起來十分吸引。魚肉一切開就會分得開,入口即化,肉質嫩滑。大蝦真才實料,好大隻,新鮮甜美。-Aqua環境裝修與餐具佈置都好高貴classy,營造出優雅既氣氛。-地址:尖沙咀北京道1號29樓
意大利油封豬腿雲吞配大蝦、西蘭花,鵝肝忌廉汁及松露片

龍蝦配芝士片、食用花、黑芝麻片
貴氣非凡, 龍蝦好新鮮爽口彈牙,芝士片有濃郁奶香

香煎大蝦鱈魚

地址:尖沙咀北京道1號29樓
$1000 (Dinner)
Celebration
Anniversary