2024-06-05
今日老公陪我過海,食好嘢一入去餐廳,環境好舒適!好多食物都好吸引,最後揀咗海鮮餐😆😆北海道帶子明太子意粉$148帶子燒得好香,夠鮮味,意粉除咗有明太子汁外,仲有好多配料,有蟹子、蟹柳、紫菜、磨菇、芝麻、沙律醬等,全部混好一齊食,超好味👍甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉$158甲羅燒裡面有蟹膏同蟹子,海鮮有元貝、墨魚咀、蜆肉,全部真材實料,所以鮮味十足!所有主食都可以跟餐+$28 檸檬茶特飲/美式咖啡+乳酪杯+$48 自選飲品+精選甜品+$88自選飲品+ 自選甜品草莓酸奶$42呢個調味相當唔錯,草莓沙冰嘅汁,再加上酸奶都唔會太酸,賣相味道都要讚!薄荷朱古力牛角窩夫$78我至愛嘅薄荷朱古力雪糕竟然出現在甜品Menu,所以一定要order!!!牛角窩夫夠脆口,上面有件朱古力蛋糕,配上薄荷朱古力雪糕,所以成件事唔會太甜,裝飾嘅脆脆都要食埋,真係脆到呢~~🤭餐廳裝潢係水泥工業風,全店每一個座位都可以望到全海景,睇住日落食嘢飲嘢好chill
北海道帶子明太子意粉$148
甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉$158