2010-07-13
2位恩師7月生日, 知道TST開左間新野... 去試食3個人食 4餸1湯 仲有甜品仲做埋第一個留言的人~ 正~粉葛鯪魚湯 --> HK$98 好有魚味 (可惜我唔食魚的...飲左先知係魚湯....) 菜心 --> HK$60 都OK .. 不過好似貴左D... 日式煎釀帶子 --> HK$90 粒帶子都OK大粒雙蔥牛柳絲 --> HK$78 幾香口梅羔骨 --> HK$68 酸酸甜甜咁, 口感幾特別, 佢個D一舊舊黃色的唔知係乜, 不過都OK好味 意式芝麻糊 --> HK$20 好好笑, 阿部長記錯左做"法式芝麻糊", 我問另一個阿姐, 同普通的芝麻糊有乜分別呀, 佢話細碗D, 香口D.... 又真係細碗D bor 恩師話食唔出同普通之麻糊有乜分別楊枝金露 --> HK$20 足料的露台夜境 --> Very GD食物大致上OK, 幾好味個度D 待應其實好nice, 佢地見你唔知點乜菜都會主動suggest D 菜式俾你, 見你隻碗D湯飲得差唔多又會幫你添, 全程都好好服待讚咁的價錢, 只係食佢個境其實都抵番晒, 可
3個人食 4餸1湯 仲有甜品
仲做埋第一個留言的人~ 正~
日式煎釀帶子 --> HK$90 粒帶子都OK大粒
雙蔥牛柳絲 --> HK$78 幾香口
楊枝金露 --> HK$20 足料的
露台夜境 --> Very GD
食物大致上OK, 幾好味
咁的價錢, 只係食佢個境其實都抵番晒, 可惜側邊位全部都係大枱
好在佢仲有個露台仔俾你行出去影吓相咁, 夜境好正, 可以去睇放煙花~哈哈哈