2021-10-27 533 views
呢間餐飲賣點是主打是炸魚薯條,選用新鮮魚去整來炸,今次平日可以試到啦…每次經過超多人食,好難等位㗎,難得試到本地炸魚薯條嘛!平日午餐選擇多,遺憾前菜是未能試到磨菇炸球😕點了煙三文魚沙律菜炸蟹肉球沙律傳統英式炸魚配薯條🐠紐西蘭藍鱈魚炸魚是即叫即炸超香脆香口,(要耐心等待),是一塊好完整簿簿嘅脆皮,炸漿非常好。不過鱈魚未夠突出,魚調味簡單,可撒些少鹽在魚上。薯條也是新鮮炸起,切得粗條會啖啖薯仔肉感覺,魚放在薯條之上淋得好快,可待改善擺盤方面的。☺🐥烤雞半隻配薯蓉手掌一般大的半隻雞,雞皮烤得幾香,唔太肥,唔覺太多肥膏,肉多汁嫩滑,但未夠入未㗎,如果可以加多些少香草就會更加香脆入味😁。之前網上見到有薯蓉加上磨菇就絕配,但今次未見磨菇。😅推介飲品🍹海鹽檸檬梳打熱情果檸檬特飲🤗職員服務員常待改善態度😗😗

平日午餐選擇多,遺憾前菜是未能試到磨菇炸球😕
點了煙三文魚沙律菜
炸蟹肉球沙律