2023-02-23 115 views
有人無意中留意到呢間川菜,見到環境都幾靚,所以同朋友去試下。入到黎都見到幾乎滿座。一坐低,STAFF已經為我地倒茶同問我地需唔需要叫片皮鴨,因都需要要45分鐘。我地4人叫左半隻片皮鴨,水煮魚,小籠包同辣子雞等等。片皮鴨既皮唔厚,而且油脂好平均,唔會太多肉,感受唔到個皮,特別放係中間係脆皮,咬落去係有聲。值得再食呢個片皮鴨。水煮魚睇落好似好辣,但其實只有唔太辣,不過就愈食愈麻同咸。魚既肉質都正常,唔會太淋,而且可以有4款配料揀,當中牛肚配呢個辣係幾惹味。至於辣子雞係比水煮魚更加辣,但雞皮係炸得非常脆口,食到後尾係辣到食唔到。小籠包就正常,皮算薄但就唔多肉汁係裹面。呢餐飯最大既賣點係有個靚景,望住靚景食咩都加曬分。

呢餐飯最大既賣點係有個靚景,望住靚景食咩都加曬分。
2023-02-17