2023-08-24 98 views
好耐無同老婆食好野,今日帶佢來銅鑼灣食呢個宮崎肉本鋪。呢個係一間環境好好既烤肉店,比較清靜,唔迫,佢每台客人都有一定距離,好岩傾計。而家窗口好大有維園靚景,食都開心d。 今日我地叫左個宮崎A5櫻花牛極上放題,入面有10款牛,成盤件放係台,真係好壯觀。 其中大大塊既肉眼,好juicy ,另外我最中意係肩口肉,口感結實,好正。另外最中意是和尚頭,口感嫩滑味濃。雖然我唔係牛既專家,但一次過可以試晒牛既咁多部分,我相信一定滿足到大家。除左牛,呢度仲有好多野食,有60幾種。例如魷魚,蟹味甲噌羅燒等唔同類形既依物可以任點。我相信一般人食量,一次都好難試晒所有提供既肉同熱食,所以我會同朋友都來。我誠意推薦。
好耐無同老婆食好野,今日帶佢來銅鑼灣食呢個宮崎肉本鋪。

Type of Meal
Dinner