2020-07-06
不得不講 盲中中係社交平台見到平時飲開湯既舖頭係天后開左樓上舖 仲據說可以睇到好靚既風景 咁同男朋友係南區游完水同食野 夜晚就book到去體驗下唔知係咪未正式開業既關係 入面人極少 我地留左個幾鐘都係得一枱客我地去到果陣其實已經天黑啦 影相冇黄昏咁靚 想影靚相就真係要計岩日落時間黎 🌇🌇順帶一提 呢到落order係自己黎 意思係係網頁落單再用payme or信用卡比錢岩曬鐘意慢慢楝既你我地當日去應該係試業中 網站上list既食物飲品係9成都冇既其實如果係咁就應該一早booking果陣講 因為個客都想要個最好既體驗😖最尾我同男朋友就求其叫左枝啤酒,cocktail(好似椰子味),同個Snowday(湯)飲品我覺得係冇乜咩可以揀既情況下,我都揀到個唔太好飲既湯都麻麻地係勝左有靚景撘救 比例係景90% 食物飲品10% btw,佢地飲品啲presentation 都幾好 係用啜啜包裝 之後外面比杯冰裝住 幾特別既係🍹🍺講番環境先,係全開放式既戶外天台 有高枱,sofa,仲有懷舊人力車 Decoration 係有心思既 當日都唔係話好熱店員都好nice又會問啲歌岩唔岩聽 又會幫你影靚相 不過我去
Decoration 係有心思既 當日都唔係話好熱
店員都好nice又會問啲歌岩唔岩聽