2023-07-28 14 views
表姐喺外國番左黎,琴日朝就同佢一齊入左大埔同啲姨媽姑姐飲茶,諗住反正入左大埔就唔好嘥晏晝就帶佢入林村行下,同佢去荷華庭食個𝖳𝖾𝖺,打下卡🤭🤭(因為成日上網見到人哋介紹環境勁靚,自己私心想去下)一去到門口已經好靚,沿途行入去好似去左泰國咁有啲草屋,成個𝖿𝖾𝖾𝗅好𝖼𝗁𝗂𝗅𝗅好relax,打卡真係一流📸📸 仲有呀呢間餐廳係𝗉𝖾𝗍 𝖿𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗅𝗒,可以帶埋狗狗一齊黎啊❤️❤️最緊要係唔會位都未安排你坐底就同你講用餐時間限時90分鐘😂😂(我自己係超怕,好似除左食嘢,想傾多句計都怕食唔切,食都食得有壓力)我哋坐低慢慢食下野,傾下計,打下卡,都𝖼𝗁𝗂𝗅𝗅左半個下晝😌😌除左打卡,餐廳食物質素都ok架😉份量亦都好多好大碟,性價比高👍🏻👍🏻今次因為只係𝗍𝖾𝖺唔係食左好多野,我自己比較喜歡兩款甜品🫶🏻 下次要再黎試下𝖽𝗂𝗇𝗇𝖾𝗋同個火焰雪山😋😋今次食左ᴥ法式焗田螺 $128檸檬蜜糖單骨雞翼 $98墨西哥雞肉芝士餡餅 $158棉花糖德龍朱古力 $52椰林日落(凍) $45朱古力心太軟配雪糕 $48焦糖燉蛋 $68

今次食左ᴥ
椰林日落(凍) $45
朱古力心太軟配雪糕 $48
焦糖燉蛋 $68
2023-07-26
$330 (Tea)