2022-10-26
前排放假約埋港女Friend去咗間打卡餐廳🤪 呢間餐廳因為個湖景長期Full Booking,去到當日見到好多人Walk in都唔成功,大家記得預先Book位🫶🏻 我哋今次Book咗3:30,原本一心想食意粉,點知呢個時段只係Tea Set提供,唯有試吓個港女下午茶!餐廳環境簡簡單單咁幾靚,難得嚟到一定要訂湖邊位☺️ 上網先好多人話店員態度唔好,不過我哋當日又無呢個情況,而且佢哋都習慣咗啲人係咁影相,你點影都唔會畀人歧視!食物方面唔洗太大期望,正常發揮無咩記憶點,最記得係個意式奶凍幾好食,奶味勁香濃又好滑🤪 呢個價錢抵唔抵就見人見智啦,如果鍾意影相又想打卡嘅都幾推介你嚟試吓!💰High Tea Set $488/2📍Pondside地址︰金鐘紅棉路19號香港公園
💰High Tea Set $488/2
📍Pondside