2009-08-11
聽講帝國好彩d燒雞好好食, 於是去證實一下入到去見到個海港景view, 未食已經覺得好正我地每人點一樣櫻花蝦蒸腩片 – 腩片切到好薄, d蝦味滲晒入d腩片度, 入口唔覺得油膩翠肉瓜炒帶子 – 賣相都幾靚, 翠肉瓜好爽口, 帶子又夠厚肉魚湯涼瓜魚線 – 個湯好清甜, 可以撈飯, 粉絲同埋d魚線索晒d魚湯, 個湯一d味精都冇脆皮燒雞 – 必叫, 個皮真係脆, d肉又滑, 好快就比人搶晒最後叫埋甜品, 酒樓來來去去都係果d紅豆沙, 最巴閉就咪食下燕窩, 好彩d甜品好特別, 好西式, 又講求賣相我地揀左4款: 山楂、焦糖布甸、芋泥、芒果pancake推介:山楂 – 好似食緊山楂餅jelly, 芒果pancake – 好鬆軟每圍dinner仲有生果盤送, 最特別係每人有一杯人參烏龍茶, 伙計會不停幫我地加熱水, 食完冇話催你走, 可以一邊嘆茶一邊欣賞靚景
入到去見到個海港景view, 未食已經覺得好正
我地每人點一樣
我地揀左4款: 山楂、焦糖布甸、芋泥、芒果pancake