2024-03-18 34 views
分享一間喺尖沙咀環境又靚🌃,又食得盡興嘅餐廳啦。餐廳位於K11裏面,可以望住靚靚海景🌊嘆精緻日本菜🇯🇵,而且呢度嘅燈光氣氛都好有feel🪩。.🦞龍蝦明太子奶油烏冬($368)龍蝦嘅份量好滿足,用咗半隻龍蝦😋!龍蝦肉彈牙口感超級正💕,而且夠厚肉,填滿咗成個口腔🫦。加上明太子奶油醬汁濃稠嘅感覺👅,將成道菜嘅味道融和埋一齊,好滿足🙌🏻。.🦐燕麥炸蝦(3件)($168)賣相幾精緻😍,而且既有脆燕麥片,炸蝦本身又有天婦羅炸皮💥,兩種脆口嘅感覺真係好正。加埋大蝦厚肉嘅感覺😆,口感好好。.🥬菠菜胡麻沙律($98)胡麻醬真係超級啱夾埋菠菜一齊🤩,好好食。配埋面頭份量好夠嘅黑白芝麻🧂,喺胡麻醬之上再多一重香味😋。.🐮熊本A5 和王牛壽喜燒($488)淨係視覺效果已經好吸引🌟,牛肉超級大片,而且油花好誘人🥩,煮完之後,配埋雞蛋🍳,又香濃、又滑溜。鍋裏面松茸🍄、大葱🌱、蔬菜🥗,煮得入味,甜甜香香,真係幾正🤤。
🦞龍蝦明太子奶油烏冬($368)
🦐燕麥炸蝦(3件)($168)
🥬菠菜胡麻沙律($98)
🐮熊本A5 和王牛壽喜燒($488)
2024-03-10
Type of Meal