餐廳有4種套餐俾客人食用既, 主要分別係牛同海鮮.醬料種類其實都幾特別, 有部分係比較少餐廳先有.鍋方面其實好好, 係一人一鍋, 仲要加湯個陣, 係加返我地選既湯,而唔係加水.牛方面, 美國肥牛就比較正常野啦, 但口感上黎講會硬身返小小,但依然味道上都係比較濃味, 算係唔錯既, 牛小排呢, 肉味更濃左, 但原本預口感上會無咁滑, 但口感食落去,又唔會太乾太硬, 都比想像中滑身可口. 可能係夠薄同肉質靚既關係.澳洲和牛呢, 口感比較薄身, 比較滑, 肉味都重, 脂肪比例相對比較高,刺身都新鮮, 呢到食物種類算多, 基本上可以食到好多唔同種類既野,連日式刺身都有 不過就好飽肚... 刺身係新鮮既, 肉質高質, 鮮味比較重.海鮮都係一大重點, 除左刺身仲有海鮮食, 所以真的真滿足很飽, 無可能唔係飽住出去.一樣都係好新鮮, 可能係即叫即整, 鮮味比較濃, 龍蝦大大隻, 帶小小甜, 好好味.基本上種類黎講既話, 呢到好值得食, 一次過滿足多個願望~
餐廳有4種套餐俾客人食用既,
主要分別係牛同海鮮.
醬料種類其實都幾特別, 有部分係比較少餐廳先有.
而唔係加水.
但依然味道上都係比較濃味, 算係唔錯既,

基本上種類黎講既話, 呢到好值得食, 一次過滿足多個願望~
2018-07-14