呢間餐廳嘅肉眼扒真係一分錢一分貨,相比其他餐廳嘅肉眼扒價錢可能平幾十蚊但水準就差天共地。我自己個人係鍾意medium rare,個廚熟得都算準,所以叫個時唔洗刻意就返要生啲或熟啲。我幾鍾意牛扒面層有啲啲燒焦嘅味道,夾埋少少肥膏,一入口好肥美香甜。係呢間餐廳食過呢個肉眼扒之後,好難再搵到其他餐廳能媲美。最重要佢星期一係所有扒都半價!其他扒我都試過,都好好味。不過我個人都係特別鍾情於肉眼扒。另外佢個牛舌真係好好味,同一般食開嘅牛舌質感係唔同。呢個都係值得推介俾我大試試。同佢個魚唔會煎到過熟乾曬,切開仲保留住水分同油分係入面。其實除左呢幾樣,其他都好正,我推介左但就唔詳細係到列明喇。Ps佢除左每逢星期一全部半價扒外,每逢星期二仲有$10生蠔添嫁!
最重要佢星期一係所有扒都半價
Ps佢除左每逢星期一全部半價扒外,每逢星期二仲有
$10生蠔
添嫁!
2016-11-14
$250 (Dinner)
  • 牛舌沙律
  • 生蠔
  • 所有扒
  • 肉眼扒
  • 鱈魚
  • 蟹餅
  • 拖肥布丁蛋糕(如果你鍾意食甜)
  • 豬腩肉
  • St mungo啤酒