2010-02-22 46 views
今日係人日, 我地一行七個大人加埋百厭仔, 黎呢間好客亭試下, 好在book左位咋, 如果唔係就要坐門口, 一路食西北風一路食飯喇我地叫左八個小菜--鹽焗雞(半隻)-- 幾夠味, 有埋D雞什上碟幾特別, 但D雞胸超"鞋", 其他位置尚可鐵板醬爆鮮魷魚筒--幾冶味, 魷魚唔韌, 正!芝士金姑牛柳粒--芝士味濃, 牛柳粒夠嫩, D芝士汁撈飯一流菠蘿生炒骨--味道唔太酸, 排骨用梅頭肉, 夠"林", 連百厭仔都食到椒鹽鮮魷--夠香脆, 但實在太細碟豉椒炒蜆--用大蜆黎炒, D肉好大粒, 豉汁又夠冶味豉油皇炒蝦--D蝦夠入味, 唔錯蒜蓉炒菜心--OK連埋五個白飯, 埋單$515.00 P.S.-雖然在室內, 但因為門口位可以食煙, 侍應又方便傳菜無關門, 攪到陣陣煙味飄入黎-仲有D小菜碟頭比較袖珍(鹽焗雞除外), 相比起安定邨果邊大排檔就大碟好多喇-小菜D相係一上枱就影, 無人夾過, 要ZOOM IN好近先有大碟D o既效果

我地叫左八個小菜--

鐵板醬爆鮮魷魚筒--幾冶味, 魷魚唔韌, 正!

椒鹽鮮魷--夠香脆, 但實在太細碟

豉椒炒蜆--用大蜆黎炒, D肉好大粒, 豉汁又夠冶味

豉油皇炒蝦--D蝦夠入味, 唔錯

蒜蓉炒菜心--OK

豉椒炒蜆
豉油皇炒蝦
蒜蓉炒菜心
2010-02-20
$73.5 (Dinner)
鐵板醬爆鮮魷魚筒
芝士金姑牛柳粒