2023-01-04
Tagline Restaurant and Bar 地址: 尖沙咀寶勒巷10號10 PRAT 4樓#yauyau_尖沙咀大家喺呢間餐廳之前最好去book位,因為佢都幾旺下,我嗰日都係啱啱好Walk in先最尾一台。呢度啲裝修好靚,用色好夾,可以糅合到西餐同埋印度嘅風情。另外呢服務都非常之好侍應好識笑同有禮貌。🫓🫓開胃脆米餅 $free呢個餅有啲辣,食落去脆卜卜,而且仲可以任叫。撈埋佢嗰兩個着醬汁有種又甜又清新嘅感覺。🍗🥬烤雞肉沙律 $105呢個沙律比較乾,冇外面食嘅咁濕潤,啲菜啊豆啊都係偏乾身,但係我想講嗰啲花生同豆都好好味,冇嗰豆嘅草青味。🍗🍛牛油燴咖喱雞 $138呢度嘅雞肉非常嫩口,唔會煮得太熟令到佢鞋拾拾。而且佢咖喱做得非常之香,裏面嘅香料都好夠,上面仲有啲cream,令到佢口感好順滑,加埋佢啲印度薄餅嚟食,直情食到選晒手指。🫓🫓Garlic/Butter Naan $~26-28我哋今次叫咗牛油同埋蒜頭味,佢哋嘅薄餅好鬆化,有少少酥皮嘅香味,但係又唔會太過油,拎嚟點咖喱汁食,簡直欲罷不能。呢度都幾抵食,裝修又靚服務又好價錢都唔係好貴,我推薦大家都係食呢間印度菜。不過真係要訂位
地址: 尖沙咀寶勒巷10號10 PRAT 4樓
#yauyau_尖沙咀
🫓🫓開胃脆米餅 $free
🍗🥬烤雞肉沙律 $105
🍗🍛牛油燴咖喱雞 $138
🫓🫓Garlic/Butter Naan $~26-28
呢度都幾抵食,裝修又靚服務又好價錢都唔係好貴,我推薦大家都係食呢間印度菜。不過真係要訂位。
味道: 4.5/5
服務: 4.8/5
環境: 4.8/5
番兜: 4.7/5
#尖沙咀美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #尖沙咀印度菜 #印度菜 #tagline #taglinerestaurantandbar