2021-09-02 59 views
呢間係自己bookmark咗好耐但一直未有機會試嘅店,今日去咗佢哋喺中環嘅新店,朝早時間嚟完全唔駛等位😄 呢間店走粉紅色同雲石風格,非常適合打卡😌🌟Pitaya Açaí Fruity Bowl $78 俾佢個賣相吸引咗,鋪滿好多新鮮水果,深粉紅色嘅果昔糊好靚,仲好凍冰冰,似食緊沙冰嘅感覺🤣味道好好,夏天食一流☺️ 🌟gluten free 四國血橙紅茶蛋糕 $72其實我仲未食過gluten free 嘅蛋糕🤫 所以問咗店員有冇邊隻味可以推薦😆 店員就介紹我食呢個新店限定嘅味道🤤 酸酸甜甜,cream裡面有血橙,令到成件事冇咁漏,反而我唔係好食到紅茶嘅味道,但整體嚟講係好味嘅😋

🌟Pitaya Açaí Fruity Bowl $78

🌟gluten free 四國血橙紅茶蛋糕 $72
2021-09-02
$150 (Breakfast)