2022-04-22
今日行經,發現土瓜灣原來都有「東京街」外賣店,門面企理,和風滿滿,吸引到我!款式方面,仲有好多選擇,款款都吸引真令人目不暇給⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯什錦刺身定食$158(白飯)日式面鼓湯外賣都要食好啲,入面真係有好多款式,三文魚、赤身、油甘魚、鱆紅、八爪魚、北寄貝、甜蝦各兩件,帶子仲有四件!來個刺身盛宴三文魚夠厚身!而且很新鮮,油脂分布平均;赤身就算外賣都冇滲血;鱆紅都幾有咬口!帶子真心超鮮甜!油甘魚係我最愛!腍滑,魚味濃郁又唔腥!比坊間其他刺身外賣店更出色呢雖然白飯較少,但魚生都厚身,款式又多,真係夠飽!擺盤有心機,拌碟有蔬菜,都幾新鮮!亦附有檸檬墊於帶子同北寄貝之下,令客人外賣後都不會因帶走時間長而有腥味。呢個價錢有飯 沙律 有汽水送,性價比好高\
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
什錦刺身定食$158(白飯)日式面鼓湯
呢個價錢有飯 沙律 有汽水送,性價比好高\