2019-07-08
🙆🏻♀️ 去名校網搵食……咁出名唔洗講都知係邊度啦😏雖然我已經距離讀中學已經係一段好長既日子🤦♀️ 而我都好鍾意去何文田遊下,雖近旺角,但嗰度寧舍清靜,啱哂我哩啲偽文青去打卡🤣-☆ 黑松露煙三文魚班尼迪牛油果多士 HKD$118雖然黑松露份量唔算好多,但一上碟已經聞到黑松露香味💕 三文魚同超流心班尼迪蛋哩個組合有少少邪惡,底下既新鮮牛油果中和返,成個多士即時健康哂👍-☆ 泰陰公海鮮意大利飯 HKD$98放心!食哩個飯唔會太陰公😂 反而仲幾好味添🤤 味道係忌廉意大利飯滲微微泰式辣味,唔會好辣啱哂我😊 至於海鮮有青口、鮮魚、帶子及大蝦等,非常豐富👍-☆ 3D拉花凍MOCHA HKD$48(拉花+$20)今次為3D拉花而來💕 果然無令我失望,叫一杯朱古力或咖啡加廿蚊,就有一杯靚靚又可愛動物拉花俾你欣賞,我今次嘅係可愛貓咪💕🐭🐾 睇得又飲得,很喜歡😊😊
☆ 黑松露煙三文魚班尼迪牛油果多士 HKD$118
☆ 泰陰公海鮮意大利飯 HKD$98
☆ 3D拉花凍MOCHA HKD$48(拉花+$20)