2018-07-11 44 views
店舖地址寫Festival Walk, 所以開我地行左入去食街個邊,但原來佢係另外一邊 地舖。好光猛 間舖好chill 。入面都係行型格路線~~餐牌一大張 不過食物種類都幾多。湯 沙律 小食 主菜 薄餅 意粉 意大利飯 甜品 都齊 Drink Menu未點菜 已經送上薄脆小食咸咸脆脆 上面類似橄欖油既野(其實佢放低就走左 我問唔到係咩)😅😅我地兩個人揀左兩個小食+一份意粉扒原隻魷魚配蒜片辣椒橄欖油 $118食得出係靚材料。平時食既魷魚 仲會係 比較硬,但呢個完全係 軟的 , 但唔會話軟到霉個種感覺。老人家都會食到。佢似係慢煮得來 令肉質鬆化,配埋蒜片辣椒橄欖油 惹味👍有驚喜自家手造豬肉丸 $88豬肉混合不同材料 香草 。肉質算鬆化 唔係機製個種咁實。配埋蕃茄醬 酸酸地 幾開胃。但最有驚喜係呢個 ⏬西西里甜紅蝦配鮮車厘茄 手造幼麵 $248首先 , 一定要講下個幼麵平時都有食手造意大利粉,但呢個質地絕對同之前食既唔同!!!煙煙靭靭得來,有少少彈牙。好食👍👍係我食過意大利粉頭三位!再加上 佢個由西班牙運返來既紅蝦 雖然唔彈牙 幼幼的 但有陣特別香味 同個勁新鮮既車厘茄 & 好食既意粉 好夾
好光猛 間舖好chill 。入面都係行型格路線~~

餐牌一大張 不過食物種類都幾多。
湯 沙律 小食 主菜 薄餅 意粉 意大利飯 甜品 都齊

Drink Menu

未點菜 已經送上薄脆小食
咸咸脆脆 上面類似橄欖油既野
(其實佢放低就走左 我問唔到係咩)😅😅

我地兩個人揀左兩個小食+一份意粉

扒原隻魷魚配蒜片辣椒橄欖油 $118

食得出係靚材料。

自家手造豬肉丸 $88
豬肉混合不同材料 香草 。
肉質算鬆化 唔係機製個種咁實。
配埋蕃茄醬 酸酸地 幾開胃。

但最有驚喜係呢個 ⏬
西西里甜紅蝦配鮮車厘茄 手造幼麵 $248
首先 , 一定要講下個幼麵
平時都有食手造意大利粉,但呢個質地絕對同之前食既唔同!!!
煙煙靭靭得來,有少少彈牙。
好食👍👍係我食過意大利粉頭三位!
再加上 佢個由西班牙運返來既紅蝦 雖然唔彈牙 幼幼的 但有陣特別香味 同個勁新鮮既車厘茄 & 好食既意粉 好夾 !!

雖然店舖價錢唔算平,但食得出靚食材 加埋 有驚喜既意粉 我覺得👍👍
可以一試丫~~