2020-02-28 365 views
經開銅鑼灣突然好想食牛肉麵,搵到呢間幾多好評嘅入去試一試,門面睇落幾靚仔,入到去好有台灣cafe個種感覺,見到餐牌上面嘅紅燒牛肉麵有個辣椒標記,都有少少驚太辣食唔到,但都叫咗嚟試下。紅燒牛肉麵$78蜂蜜柚子茶+$5麵到緊係試一啖湯先,估唔到佢幾香濃,一啲都唔辣,麵質扁身有咬口有驚喜,可能我本身鐘意食牛筋多啲,所以覺得牛肉普通。本來以為蜂蜜柚子茶都係就咁開,估唔到都飲到有台灣茶味,唔錯。值得讚嘅係啲員工好有禮貌仲好細心,我掛住玩電話,每次放低嘢都會提醒,好小心咁放係我面前,同埋環境真係幾靚幾舒服,睇得出裝修花咗唔少心思。

紅燒牛肉麵$78
蜂蜜柚子茶+$5

紅燒牛肉麵 配蜂蜜柚子茶
2020-02-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$83 (Tea)
紅燒牛肉麵 配蜂蜜柚子茶
  • 眷村紅燒牛肉麵