2021-05-19 552 views
Cafe 星期日都冇座滿 可以靜靜地嘆下咖啡睇吓書😀 舖頭外面已經有個靚靚嘅打卡位 不過張枱有啲污糟 但啱晒一班打卡嘅朋友😍而且尖沙咀區來講 價錢真係一啲都唔貴呀~Hazelnut latte ($40)我自己就唔係好飲到好苦嘅咖啡 所以加啲榛子味 同埋latte就啱我啲啦 飲落甜甜地 又香榛子味🥰不過建議如果食流心朱古力鬆餅 就唔好飲呢杯啦 因為會蓋過左咖啡嘅味流心朱古力鬆餅($20)鬆餅尼到仲係暖粒粒嘅 頂部焗得脆脆地 有啲朱古力碎 入面又軟林林 完全做到外脆內軟🤤🤤流心流嘅原來係Nutella 配埋朱古力蛋糕食 真係超級正 夠晒香濃🥰芝士三重奏吐司($38)真係見到有三重芝士 鋪到滿一滿 確保每一啖都有芝士係口🤤啱晒我呢個芝士迷呀 仲要燒到芝士燶燶哋 食落都有種燶味 令到芝士更香 不過係個多士條邊有啲硬 ~

Hazelnut latte ($40)

流心朱古力鬆餅($20)

芝士三重奏吐司($38)

2021-05-19
$60 (Tea)