2018-09-11
果日做完body check周圍搵下野食。又得一個人,想搵地方hea下,行行就發現左d度都ok,就入左去了。叫左個lunch set,有湯同主食同飲品。 我就叫左安格斯漢堡。果湯麻麻地,同凍左d。主食係漢堡配薯條,薯條黎到都好熱幾好食。果漢堡都唔錯,冇我想像咁大,但配料都ok。餐飲我覺得就冇咩特別。其實果lunch叫就叫包野飲,但其實叫任何一種都要加錢,係加幾多既問題,所以我覺得其實叫唔包。至於 服務方面,果日我都係想搵個地方坐下。所以就冇咩要求。只係可能冇咩人,所以都係得一個服務生,飲湯發現冇匙,坐低又冇俾水,可能預左叫餐所以唔洗卦。 然後主食呢到都冇俾紙巾,因為我係食burger,咁又冇刀,自然就係用手,覺得應該是自動波俾囉。然後可能係食完方便埋數,都主動叫我埋單先,咁就冇話佢地要close叫我走既,因為之後我都有幾台入左。