2020-12-04 588 views
星期五,下午4:00pm, 只有一枱客。好靜,好蕭條。因午飯無食,有些肚餓,所以便點了一個mushroom quiche set連南瓜湯和salad, 再加一個bacon croissant set連湯和salad,每個也是$60-68左右。我們再加$20便可選3種餅選一種,我便選了souffle cheesecake. 再加$20便加coffee 一杯。這樣便要$168,也可以。Quiche 好味,可以大塊些。bacon croissant 也好食, salad 新鮮。今日轉凍,湯只是微暖,有些失望。未上主食,一上便上了杯咖啡,但因想食嘢先,食完上餅時才飲,但已凍嘢!我拿去問他們可否代我叮熱返咖啡,但他們好專業拒絕我要求,反而,他們再做過一杯熱的給我!太好,因為我好想飲杯熱咖啡。值得一讚的專業精神。
咖啡
咖啡