2020-12-30 37 views
今日同媽媽去銅鑼灣行街,平時飲茶食點心多,諗住搵啲特別嘢食下,上OpenRice介紹咗一間素食自助餐,即管去試吓!行到入去環境好舒服,坐低之後,服務員好細心俾我哋一人一對透明膠手套,出去攞嘢食要戴膠手套,去到食物區,見到部咖啡機,好高級🆙牛蒡紅蘿蔔粟米湯,雖然係素湯,非常濃郁好味😋,睇到食物好多品種!主菜區比較多熟食🍱最特別係壽司區:三文魚壽司🍣,吞拿魚壽司,芝麻加州卷,鮮墨魚壽司,蟹柳壽司,炸雜菜天婦羅⋯味道口感一流!仲要係素喎!真係好高技巧👍🏻食物品種真係超過五十種咁多,真係數都數唔切,咁多品種,質素頂好,環境舒服,絕對值得再食!

主菜區比較多熟食🍱

2020-12-29