2011-08-07
早前同四位朋友一齊到瀛素食到食飯,係朋友介紹ge一間餐廳,我一直對素食的印象都麻麻地,以為又係豆腐同菜之類ge東東,不過呢一間店比我ge感覺就真係幾好!首先老闆娘對人好nice! 又有耐性~~~親切!而且d又好好味我地叫左好多野食最好食ge係個日式海鮮pizza,個口味真係一流!特別係個餅底,唔會係第2d店到食到,除左我地外,我仲不斷聽到隔離個台d人叫好食好食~第二就係個四季豆炒肉糜,送飯就係一流! 都肉糜都幾真下~仲有咕嚕肉,口感唔錯,像真度又高!~我地仲叫左軟殼蟹壽司!呢個真係好好味,我覺得好似食緊真ge sushi一樣再黎係老闆推介ge牛油果醬西多,我自己個人就麻麻地like,可能係因為我一向都唔喜歡牛油果個味,不過如果中意ge試下都冇妨,我都fd都話係ok ge!
我地叫左好多野食
仲有咕嚕肉,口感唔錯,像真度又高!~