2011-04-18
非常一般的食物,極度不禮貌的招待!今晚在潭魚頭食火鍋,叫了一個$298二人餐再加$200配料,同老婆兩個一齐食。本想用$200COUPON,在賣單時才被知會二人餐不能使用COUPON。二人餐不能用COUPON我算數,配料是散叫的都不準我使用其中$100!似乎太過份。COUPON的確有寫不能跟套餐使用,但無理由不能在其他消費使用吧。跟本起初招待我地的侍應也不清楚甚麼時候可以用COUPON,甚麼時間不能用。要到態度惡劣的主任來到才肯定不能使用!...我沒有睇清楚條款是我錯,但態度惡劣的主任不理客戶的感受,不禮貌,是大錯特錯。食飯食得開心,再多D錢我都無所謂。但係潭魚頭既服務態度,不用錢我都唔會再光顧。最後我無用COUPON,以後亦不會再去"潭魚頭"食飯。我亦都會叫身邊的朋友親人唔好去幫襯!