2020-09-18 766 views
今次購買蛋糕都係慕名以來既,但係第一次亦係最後一次,非常不愉快既經歷!今次既失誤一共有4個1) 7/9 打去問YM分店有無呢款鮮花球(PURPLE ROMANCE)既蛋榚,店職員話無,8/9我whatsapp佢地問有無,竟然話九龍城仲有一個,成間野內部無溝通,最後打番去YM落單要同佢講九龍城有先買到;2) 16/9 收到蛋榚,蛋糕整體上傾斜角度明顯; 見到師傳控制唔到海棉蛋糕,如果用黎打卡,建議大家唔好咁好再買呢款; 3) 插蠟燭既位置,近個裝花既膠球,一點完蠟燭,無諗過分幾鐘膠球就會凹; 設計上問題,鮮花球雖然有得換番但係需要親身再去換; 4) 最後,係張祝賀牌竟然有錯字; whatsapp通知一整句說話,師傅做錯,職員無檢查、無核對,我覺得咁低級既失誤應該唔會發生,所以我都無對; 整體蛋糕好難食,又有榴槤味,唔喜歡既朋友先奇唔好叫!以上既都係安排上既問題; 雖然都俾我換番個鮮花球同下次消費會有9折優惠; 但係作為一間公司黎講,有失誤唔係話好大件事,但係點樣令客人芍對你有番信心先係重要,呢次既分享係希望大家以後要小心查看蛋糕,唔希望大家再發生好似我一樣咁樣既經歷!

今次既失誤一共有4個

整體蛋糕好難食,又有榴槤味,唔喜歡既朋友先奇唔好叫!

Purple Romance
2020-09-16