2022-12-05 55 views
自己一直以來都好鍾意去食海鮮,平時去酒吧,都會專揀一啲有海鮮食嘅就酒吧。之前去開蘇媽,都只係會去食佢哋嘅肉骨茶,因為肉骨茶喺香港來講,蘇媽算係較正宗。冇耐之前,佢哋開埋酒吧, 沖調嘅飲品都係馬拉風味為主。另外佢哋亦都推出咗Seafood Platter。我係為海鮮而黎,對上一次咁樣食法,已經係好幾年前係葡萄牙食嘅一大盤。$299其實唔貴,因為佢有龍蝦、帶子、鮑魚等等。色落去嘅時候係非常新鮮,亦都有海水味。一大盤送上黎,最吸引我嘅一定係佢哋嘅大子,大大粒,餐廳仲特登送上咗Wasabi,擺明就係刺身嘅級數。鮑魚亦都非常吸引,味道好清同好鮮。最後當然唔少得係叫呢度嘅飲品,我叫咗一杯Durian,係貓山王鮮榨配上唔同嘅酒精,味道濃郁;另外亦都叫咗一杯Choco Split,很甜,非常不錯。

鮑魚亦都非常吸引,味道好清同好鮮。

2022-10-20
$300 (Dinner)