我同朋友第一次去到餐廳,真係要大讚呢間餐廳的水準,食物質素很好,而且份量很豐富,真係好啱住響佐敦附近嘅朋友,或者喺附近工作的人,一定要黎試吓,因為佢哋嘅餐廳好有人情味,老闆服務質素好高,好體貼,而且睇得出食物係老字號,我哋叫咗幾個小菜,全部都係新鮮,即叫即整,非常有心,相比起市區,已經好少搵到呢類餐廳,而且價錢經濟實惠,又大碟又豐富,所以呢間餐廳簡直是完美,呢度仲有好多唔同嘅煲仔飯,仲有一個小菜叫咗椒鹽軟殼蟹,都係好好食,好惹味,而且嘢飲都係大大杯,我哋叫咗個熱奶茶,奶茶又香滑又甜,真係好好飲啊,仲有佢哋嘅小菜特別係菜心炒牛肉,每個都係大大條,而且牛肉都係好鮮嫩,好多汁, 仲有佢哋嘅鮮茄大廈都係好嘢未,睇得出廚師好有心機咁樣幫客人煮食,我執好鮮味,好開胃,真係添咗幾碗飯