2020-06-21 1110 views
諗住食個鹽水雞做lunch,好彩嗌咗加麵,因為佢啲麵份量真係好少😂加咗麵都覺得佢少,但佢餸真係好多🤣食晒啲麵都仲有好多餸淨值得一讚係佢啲雞真係幾嫩滑,咁嘅價錢好高質!材料撈得好均勻,每條麵都有味,嗌咗微辣,好似有啲粉一粒粒咁喺啲嘢食到(應該係胡椒,但感覺有啲奇怪),唔太辣,但味道一般般,同埋有啲乾,下次食可以嗌其他味試吓,都幾抵食㗎!我排隊時都唔太多人,但我一嗌完就即刻好多人😂好彩嚟得早!但其實佢哋都整得幾快手,等咗5-10分鐘左右就有得拎(外賣可以自備食物盒,乾淨又環保!如果覺得麻煩,其實可以由自備餐具開始!洗一洗餐具都唔係好煩啫)
值得一讚係佢啲雞真係幾嫩滑,咁嘅價錢好高質!

Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)