L'AMOUR

2024-11-17 191 views
滿心歡喜諗住終於可以試下L’AMOUR,話晒都係米芝蓮,無諗過會咁差😮‍💨湯同沙律正常,同其他幾道菜比較,可能叫好食添🥺龍蝦手工意粉嘅龍蝦乾身又柴口😓完全煮過咗火候。羊仔架好似殭屍肉咁,完全冇味東星班柳又係完全冇味😵普通魚柳一嚿,兩個主菜都話係乾式熟成,乾式熟成唔係應該可以提升肉嘅味道咩,定係我誤會左?!係咪加左哩幾隻字就可以賣貴啲😵‍💫其實成餐飯最期待係生蠔任食,但係啲生蠔喺食完晒主菜都未黎🤣真係要慢慢期待🙃生蠔終於嚟到,個樣好似好靚好肥美,但係食落一啲鮮味都冇,朋友話仲衰過其他餐廳做$10/隻嗰啲生蠔😫唧檸檬汁落去亦都唔識郁🫣究竟佢地係廚房經歷咗啲咩,哩盤生蠔我地足足等咗一個鐘,唔通又拎左去乾式熟成🤔至於甜品…我地都完全食唔出係咩味😂算啦,我地唔想再研究…我地係揀左$898 【買一送一優惠】無限任食生蠔豪華盛宴|日本宮城生蠔 / 法國諾曼第生蠔 / 澳洲哥芬灣|保證回本|全日供應,服務費就用正價$1188x2 收10%,人均$568,說實話係一啲都唔值,哩個價錢係出邊亦都有好多選擇。之前都有試過其他餐廳買一送一或者折扣優惠,但未試過咁差嘅體驗。食完之後我返屋企仲要再食啲嘢先夠飽🙂千

千祈唔好俾啲相呃到,可能哩啲係咪叫好睇唔好食
Dining Offer
Coupon