2011-01-09
聽朋友話牛陣超好食喎, 好奇心驅使決定一試, 去食佢的午餐set, 揀左"上級牛任食"$98 限時一個鐘.結果好失望...1/服務差 - 原來放題包任飲汽水,但冇人同我地講,就咁放左兩個杯就算,埋單先發現(仲要聽到隔離枱講先知) - 限時一個鐘好趕,仲要係咁提住你夠鐘啦,最後出聲叫你走,趕頭趕命,又唔係好食! - 叫天不應叫地不聞,冇人行過黎附近,要自己走去搵人問野2/食物唔掂 - d牛冇牛味,仲要一碟比一碟差,有黑血邊(以下有圖為証) - d豬肉超多肥膏(冇乜肉),有怪味,唔新鮮,亦有血邊 (以下有圖為証) - d醬汁唔得,豉油太鹹唔好味. - 清湯麻麻地 - 配料勁少又唔新鮮,連最基本的粟米都冇,d魚蛋好腥,d烏冬好碎,唔掂!(以下有圖為証)3/環境麻麻 - 個爐係”美的”的,好似向屋企打邊爐咁,一d都唔pro,應該係入枱的好d囉. 好彩唔係一黎就試和牛晚餐,否則會肉痛覺唔值!總之冇下次!
- 叫天不應叫地不聞,冇人行過黎附近,要自己走去搵人問野
- d醬汁唔得,豉油太鹹唔好味.
- 清湯麻麻地
好彩唔係一黎就試和牛晚餐,否則會肉痛覺唔值!總之冇下次!