唉,名人餐廳真係不可信之前睇雜誌見到米佐治開咗間冰室,啱啱搬嚟呢頭又試下你。中午十二點去得四五個客。同老公兩個人點咗個咖哩牛腩,一個特餐。先唔講賣相,味道方面個咖哩唔太差。但飯上面加咗啲炸蒜片,因為唔新鮮嘅關係,食落好硬。但食到尾發現個咖哩有毛。常餐仲差,個菠蘿包好明顯唔新鮮,連個炒蛋都係凍嘅。個意粉湯加啲粟米入去就以為好特別,冇味冇到。杯奶茶冇茶味,差。啲餐具洗唔乾淨,差。個落單阿姐態度差。基本上冇嘢好。唯一可取嘅係杯綠豆冰,用咗幸仁碎嘅雪糕,呢個我幾欣賞。佐治兄如果有心去攪嘅,麻煩你先解決衛生同賣相先。可要知道你收嘅價錢比一般茶記貴五成以上。
唉,名人餐廳真係不可信
之前睇雜誌見到米佐治開咗間冰室,啱啱搬嚟呢頭又試下你。
2013-09-16
$70 (Lunch)