2021-05-30 305 views
新蒲崗一向出名好多美食小店,今日行到去富源街,見到呢間’爸B燒‘再望下價錢,ok喎⋯⋯咁就入去試吓好唔好食先😃餐牌只有兩面+店舖寫上的是日推介其實都好多款;肉、菜、內臟、海鮮,粉麵類樣樣都有,真係花多眼亂🤪半打爸B串燒:豬牛雞各二,三款之中我覺得豬肉最好食😋⭐️⭐️⭐️⭐️安格斯牛仔骨:好味,唔會太鹹鹽燒厚切牛舌:其實唔覺係厚切😅,不過味道唔錯香燒臘腸:出奇地好食喎⋯⋯平時唔鍾意食臘腸,今日竟然搶住食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️辣肉碎茄子 : 超惹味👍🏻超好食👍🏻少少辣,食咗一啖就完全停唔到口,三扒兩撥就KO左必食之選⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️煙肉腸仔卷 : 食串燒必點日本紫薯5粒:正常味,無特別椒鹽粟米:有少少辣粉係上面,份外惹味,好識合佐酒小食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️麻辣雞腎:第一啖食,咁似譚仔的蒜泥白肉的味道🧐,可能有好多蒜的關係😆😆再食真D,越食越辣,又認唔住不停食喎🤣🤣⭐️⭐️⭐️⭐️泰式炒金邊粉: 唔知係咪太多汁的原因,好鬼酸,同平時食的金邊粉完全係兩碼子嘅事😅😅😅😅😅都係食串燒啦😌食左咁多野都唔洗四百蚊,真係十分之抵食唔怪得我6:30pm 入坐都已經坐滿一半人啦⋯⋯所以想食真係book定枱好D👍🏻

餐牌只有兩面+店舖寫上的是日推介

安格斯牛仔骨:好味,唔會太鹹
鹽燒厚切牛舌:其實唔覺係厚切😅,不過味道唔錯

必食之選⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

煙肉腸仔卷 : 食串燒必點
日本紫薯5粒:正常味,無特別

⭐️⭐️⭐️⭐️

😅😅😅😅😅都係食串燒啦😌

食左咁多野都唔洗四百蚊,真係十分之抵食
爸B串燒
辣肉碎茄子