2018-12-25 20 views
今日自己一個去左旺角整電話,因為擺低左部電話要等一個鐘,就去附近睇下有乜小食食下,見到呢間爆汗串串個名幾q 天氣咁凍最岩就係出一身汗啦 哈哈!門店十分乾淨,令人感覺好好!我就叫左一個餐,78$可以選擇5款唔同既菜式,total 有15串! 非常抵食 我就簡左雞軟骨、牛肉、魷魚、成都小香腸、秀珍菇!黎到串串都浸左係辣湯度,聞到都好正已經,雖然我唔算好食得辣,不過呢個辣味好吸引,又香又辣,非常正! 所有既串燒都吸哂湯汁既味,我最中意就係成都小香腸,有點似台灣既辣腸,口感好豐富,呢種湯辣好有成都既風味!我仲叫左個薯粉,我就簡左爆汁肥腸麵,就加錢轉左薯粉,因為我中意薯粉qq彈彈,好爽 又煙un! 湯底都係辣既 又係辣得好過癮!食完 真係出左一身汗,不過十分滿足呢!