2017-10-01
Regal送俾會員的價值$900的免費餐,因為多咗一位小朋友用餐加左個龍蝦海鮮雜燴。服務: 我真係好懷疑除了著黑衫貌似Captain的是全職之外 其餘白衣waiter都係part time。 完全唔知道邊張台乜嘢上咗乜嘢未上。 甚至邊張台order咗D咩,都唔知。攞住個菜 張張台去問。我地因為第一次座位上冷氣滴水轉台,轉台後 原台上面飲過的水杯一直冇人收直到有下一台客坐低。食物:見到旁邊台的客人點咗斧頭牛扒賣相係唔錯。但係我地的order簡直係惡夢。 加點的龍蝦海鮮雜燴本來係配蒜蓉包。點知道係分開上,個菜東曬 ,包都未來。 個套餐 湯上先,好似罐頭湯未煮滾,一舊舊。最好笑係廚房出多咗,個黑衫就將個湯送俾旁邊台,遭到那台客人投訴:'你唔會以為送俾我我就要,你個湯係酸嘎 周打湯酸即係變咗,送俾我都唔敢食。' 。我後來先見到個湯配corn cake, 我真係冇食過。 廚房做餐完全冇次序。一個主菜上咗 另一個隔咗45分鐘都未上 要猛催。 菜的味道。 黑毛豬扒乾到好似豬肉乾咁樣。唯一似樣的係甜品。 上完主菜上前菜,簡直亂七八糟😡😡😡😡。仲搞笑係餐飲的咖啡,配的唔知係咩奶 用水開希白色的糖水。 從
食物:見到旁邊台的客人點咗斧頭牛扒賣相係唔錯。但係我地的order簡直係惡夢。 加點的龍蝦海鮮雜燴本來係配蒜蓉包。點知道係分開上,個菜東曬 ,包都未來。 個套餐 湯上先,好似罐頭湯未煮滾,一舊舊。最好笑係廚房出多咗,個黑衫就將個湯送俾旁邊台,遭到那台客人投訴:'你唔會以為送俾我我就要,你個湯係酸嘎 周打湯酸即係變咗,送俾我都唔敢食。' 。我後來先見到個湯配corn cake, 我真係冇食過。 廚房做餐完全冇次序。一個主菜上咗 另一個隔咗45分鐘都未上 要猛催。 菜的味道。 黑毛豬扒乾到好似豬肉乾咁樣。唯一似樣的係甜品。 上完主菜上前菜,簡直亂七八糟😡😡😡😡。仲搞笑係餐飲的咖啡,配的唔知係咩奶 用水開希白色的糖水。 從來未試過咁差的酒店西餐! 俾錢我都唔再去。