今日帶成班同事去食飯,放咗工見到呢一個招牌大大個,吸引咗,餐牌多選擇,而且價錢經濟實惠,見到食物嘅賣相好吸引,於是去試吓,估唔到好有驚喜,而且食物嘅質素非常高,真係好好食,而且非常方便,等元朗站附近,好快就會搵到,但我最出名嘅係佢哋嘅牛腩河粉,佢哋嘅招牌崩沙牛腩河粉真係一定要幫襯,因為佢哋嘅肉質鮮嫩,而且好多肉,好香嘅牛肉味,真係好正啊,加埋個特飲紅豆冰,真係完美的配搭,而且佢哋嘅牛三寶,真係有好多牛筋牛肚牛腩,個牛筋好有膠質感,而且唔油膩,個牛肚都係好爽口彈牙,真係好正呀,如果朋友鍾意食牛三寶嘅話我一定會推介呢一間餐廳,而且仲叫咗個小食,炸魚皮,炸雞翼,魚皮同雞翼都打得非常之香脆,好新鮮,而且份量十足,可以叫埋唔同嘅朋友嚟試吓